0786.604.552 [email protected]
Contact

intrebari

Contacteaza-ne daca ai intrebari

 

Formular de contact

Formular de contact

Intrebari frecvente

Cum adaug cererea mea pe acesta platforma?

Pentru o cerere de evaluare realizata de evaluatori Anevar completati formularul Cerere evaluare, pentru o cerere de cadastru realizata de ingineri de cadastru completati formularul Cerere cadastru, pentru o cerere de design interior/exterior realizata prin randare si proiectare 3D completati formularul Cerere design interior/exterior, pentru o cerere de certificat energetic  completati formularul Cerere certificat energetic, pentru o cerere de analiza de risc si securitate completati formularul Cerere analiza de risc si securitate.

 

Adaug o cerere si primesc mai multe oferte de pret?

Da. Dupa ce adaugi cererea primesti mai multe oferte de pret. Alegi cea mai buna oferta functie de pret si de timpul de executie. Pe acesta platforma gasesti mai multe oferte si nu trebuie sa cauti singur.

Cat dureaza pana primesc ofertele de pret?

Primele oferte de pret le primesti in maxim 10 de minute. Poti alege sa lucrezi cu unul dintre expertii care raspund imediat.

Daca am o neclaritate cum procedez?

Orice intrebare pe care o ai in legatura cu serviciile oferte pe aceasta platforma o poti adresa prin intermediul Formularului de contact de mai sus. Vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.