0786.604.552 [email protected]
 

Accesul in vederea efectuarii unei comenzii ii este permis oricarui client / cumparator. Pentru motive justificate evaluare-servicii.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului / cumparatorului in vederea efectuarii unei comenzi si / sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii clientului / cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel evaluare-servicii.ro. In oricare dintre aceste cazuri, clientul / cumparatorul se poate adresa departamentului de relatii cu clientii al evaluare-servicii.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Comunicarea cu prestatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

La predarea bunurilor / serviciilor de catre prestator si achitarea acestora de catre cumparator, cumparatorului i se va solicita scrierea unei recenzii legat de bunul sau serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de cumparator in cont. In acest fel, cumparatorul contribuie la informarea altor posibili utilizatori / clienti / cumparatori de pe site si se implica activ in dezvoltarea de noi servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor bunurilor.