0786.604.552 [email protected]

Design interior si design exterior

Vrei sa amenajezi locuinta sau alt imobil?

Alege din ofertele de pret ale designerilor si arhitectilor din toata tara

Obtii multiple oferte de preturi 

Cere oferta: Design de interior

B2 Comanda client pentru design interior
Nume complet
Nume complet
Nume
Prenume
(doar pentru firme)
pentru design interior
pentru design exterior

Design interior si exterior

Specialistii adauga oferta de pret ca urmare a cererilor solicitate de clienti.

Avantaje clienti:

  • Economisesti timp si bani
  • Gasesti mai multi experti intr-un singur loc
  • Primesti gratuit mai multe oferte de pret
  • Cererea ta este procesata gratuit
  • Expertii sunt autorizati si ofera garantii
  • Completezi doar un formular si de restul ne ocupam noi

Ce este design-ul interior/exterior ?

Designul interior reprezinta amenajarea unui spatiu in scopul infrumusetarii acestuia. Designerii nostri va ofera proiectare 2D/3D planuri de calitate, randare- vizualizare 3D a viitorului spațiu și consiliere.

Incepe acum

Care este pretul amenajarii unui spatiu interior sau exterior ?

Pretul amenajarii interioare depinde de suprafata spațiului, de volumul lucrărilor ce urmeaza a fi efectuate de catre designer, de numărul vizualizărilor realizate pentru respectivul spațiu, de numărul de propuneri diferite făcute de designerul de interior. Mobilierul proiectat la comandă poate scumpi în mod semnificativ

Suprafata spatiului

Pretul amenajarii interioare se calculeaza functie de suprafata spatiului interior sau, dupa caz, functie de numarul de camere.

Volumul lucrarilor

Clientul este cel care stabileste ce lucrari de imbunatatire necesita un spatiu iar specialistul creaza un design modern pe baza acestor indicatii.

Vizualizari realizare de designer

In urma finalizarii lucrarii de amenajare interioara designerul prezinta clientului proiectarea 2D/3D, respectiv randarea, urmand a stabili cate vizualizari sunt necesare pentru spatiul respectiv.

Numarul propunerilor de amenajare

Ca urmare a cerintelor formulate de client designerul poate veni cu mai multe propuneri, la solicitarea clientului.

Mobilier

Mobilierul poate fi achizitionat din magazine de specialitate sau proiectat la comandă, acest lucru fiind stabilit doar de catre client. Pentru un design modern desavarsit din punct de vedere estetic si exploatat la maximum se recomanda folosirea unui mobilier la comanda care poate creste pretul amenajarii.  

Pret design interior

TESTIMONIALS

Parerile clientilor

Ne-am amenajat casa si am stat foarte mult sa ne gandim la diverse variante de amenajare dar intr-un final  am apelat la serviciile unui designer de interior de pe acest site si suntem foarte multumiti. Sigur nu am fi obtinut acest rezultat daca amanajam singuri.

Bogdan V.

Bucuresti

Sincer nu ma asteptam ca rezultatul sa fie atat de spectaculos. Am senzatia acum ca locuiesc intr-o locuinta de VIP-uri. Nu as fi reusit niciodata sa gandesc acest design de unul singur. Desi am platit pentru design rezultatul final e de milioane. A meritat! Felicitari!

Victor B.

Iasi

Designerul cu care am lucrat a fost foarte receptiv la cerintele mele si am observat ca are foarte multa experienta. Desi cerintele mele au fost mari pentru ca am amenajat o camera de hotel a avut foarte multa rabdare si a dat dovada de profesionalism. Ma bucur ca am apelat la acest site.

Sebastian C.

Brasov