0786.604.552 [email protected]

DEFINITII SI TERMENI

evaluare-servicii.ro – este denumirea comerciala a Sicoralisi S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand numar de ordine in Registrul Comertului J22/1728/28.07.2016, cod unic de inregistrare fiscala 36365660.

Platforma de ofertare – evaluare-servicii.ro

Site – domeniul evaluare-servicii.ro si subdomeniile acestuia;

Document – prezentele Termene si Conditii.

Vanzator – evaluare-servicii.ro sau orice partener sau expert care are un cont activ pe platforma evaluare-servicii.ro.

Cumparator – persoana fizica, persoana juridica sau orice alta entitate care isi face un cont pe evaluare-servicii.ro si efectueaza o solicitare / comanda cu intentia de a achiziona serviciile oferite pe platforma de ofertare;

Client – persoana fizica, persoana juridica sau orice alta entitate care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre evaluare-servicii.ro (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre evaluare-servicii.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Ofertanti – Persoanele care intentioneaza sa efectueze servicii disponibile prin intermediul platformei.

Utilizator – orice persoana fizica, juridica sau orice alta entitate inregistrata pe site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Cont – sectiunea din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite cumparatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre client / cumparator si istoricul cumparatorului in site (comenzi, facturi fiscale, etc.).

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului ca urmare a contractului incheiat.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator, fara prezenta fizica simultana a vanzatorului si a cumparatorului.

Continut

toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

continutul oricarui e-mail trimis cumparatorilor de catre vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al vanzatorului catre cumparator, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

informatii legate de bunurile si / sau serviciile si/sau tarifele practicate de vanzator intr-o anumita perioada;

informatii legate de bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

date referitoare la vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review sau recenzie – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative si de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre vanzator.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui utilizator / client / cumparator fata de un serviciu sau produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare expert putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna recenziei scrisa de utilizator / client / cumparator asupra vanzatorului.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic constructiv, pe marginea unei recenzii sau a unui alt comentariu.

Intrebare – formula de adresare catre alti utilizatori / clienti / cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa utilizatorului / clientului / cumparatorului care a adresat o intrebare in site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un utilizator / client / cumparator unui alt utilizator / client / cumparator in cadrul unei discutii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra bunurilor si serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui bun si/sau serviciu de catre evaluare-servicii.ro, cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile bunurilor si serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Valoarea finala de achizitie este reprezentata de pretul selectat de client, din preturile / cotatiile / ofertele inscrise de catre un ofertanti / experti / vanzatori, preturi care includ TVA-ul aferent (daca este cazul) si remuneratia datorata de catre acesta catre evaluare-servicii.ro pentru utilizarea aplicatiei de ofertare online;

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre cumparator, dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea bunurilor si/sau serviciilor din comanda. Daca modifica cantitatea de bunuri si/sau servicii din comanda va anunta cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia vanzatorului la efectuarea comenzii si va returna suma achitata.

Contractul se considera incheiat intre vanzator si cumparator in momentul primirii de catre cumparator de la vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de dare in lucru a Comenzii.

POLITICA DE VANZARE ONLINE

Accesul in vederea efectuarii unei comenzii ii este permis oricarui client / cumparator. Pentru motive justificate evaluare-servicii.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului / cumparatorului in vederea efectuarii unei comenzi si / sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii clientului / cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel evaluare-servicii.ro. In oricare dintre aceste cazuri, clientul / cumparatorul se poate adresa departamentului de relatii cu clientii al evaluare-servicii.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Comunicarea cu vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, evaluare-servicii.ro isi rezerva dreptul de a cere clientilor / cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul site-ului.

evaluare-servicii.ro poate publica pe site informatii despre bunuri si/sau servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care evaluare-servicii.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Toate tarifele aferente bunurilor si/sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON).

In cazul platilor online vanzatorul nu este / nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta exclusiv cumparatorul.

Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

La predarea bunurilor / serviciilor de catre vanzator si achitarea acestora de catre cumparator, cumparatorului i se va solicita scrierea unei recenzii legat de bunul sau serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de cumparator in cont. In acest fel, cumparatorul contribuie la informarea altor posibili utilizatori / clienti / cumparatori de pe site si se implica activ in dezvoltarea de noi servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor bunurilor.

CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a evaluare-servicii.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Clientului / cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de evaluare-servicii.ro, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al evaluare-servicii.ro asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al evaluare-servicii.ro.

Orice continut la care clientul / cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre evaluare-servicii.ro si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea evaluare-servicii.ro cu referire la acel continut.

Clientul / cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile documentului.

In cazul in care evaluare-servicii.ro confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea evaluare-servicii.ro pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea evaluare-servicii.ro si / sau al angajatului / colaboratorului evaluare-servicii.ro care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

COMANDA

Clientul / cumparatorul poate efectua comenzi pe site, prin plasarea unei solicitari care va cuprinde o descriere exacta a bunului ce urmeaza a fi expertizat (evaluare ANEVAR, certificat / audit energetic / analiza sau evaluare de risc la securitate fizica/ cadastru/ design interior si exterior). Administratorul site-ului, va analiza comanda si in conditiile in care aceasta cuprinde toate elementele neceare, va afisa solicitarea de oferta catre experti.

Dupa alegerea expertului de catre client, clientul isi exprima in mod valabil consimtamantul ca datele sale de contact sa fie comunicate expertului.

Prin finalizarea comenzii cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea cumparatorului.

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din contract, sa renunte la un serviciu, in termen de 10 zile calendaristice, daca nu a fost inceputa procesarea comenzii, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri.

In cazul in care cumparatorul decide sa se retraga din contract, acesta va lua legatura cu expertul sau cu platforma https://www.evaluare-servicii.ro.

SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract urmatoarele: contractele de prestari de servicii, dupa receptionarea unui client prospect cu care a fost incheiat un contract de prestarii servicii de catre expert si acest contract a fost jnceput. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea dreptului de retragere incepe sa curga la data primirii ultimului serviciu furnizat de SC Sicoralisi SRL prin evaluare-servicii.ro, daca nu a fost inceputa si procesata lucrarea de catre expert.

Obligaţiile care revin comerciantului în cazul retragerii:

Comerciantul (SC Sicoralisi SRL/evaluare-servicii.ro) rambursează toate sumele pe care le-a primit drept comision de intermediere/comision de promovare din partea Clientului (expertului) pentru serviciile contestate de expert, fără întârziere nejustificată şi, în orice caz, nu mai târziu de 10 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului (expertului) în conformitate cu dispozitiile legii.

Comerciantul rambursează sumele menţionate prin OP in contul IBAN furnizat de catre consumator(expert) fara a fi  în sarcina consumatorului(expertului) plata de comisioane necesare rambursării.

In cazul platilor online comerciantul nu este / nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client(expert), incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta exclusiv clientul(expertul).

Daca aveti nelamuriri privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe site.

CONFIDENTIALITATE

evaluare-servicii.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de cumparator / client cu privire la comanda / contract fara consimtamantul prealabil scris al vanzatorului.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului.  evaluare-servicii.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Prin inscrierea in baza de date a evaluare-servicii.ro, clientul / cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai evaluare-servicii.ro: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului contractului incheiat intre cumparator si vanzator, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; cat si de alte companii cu care evaluare-servicii.ro poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si/sau a serviciilor etc.

PUBLICITATE

Newsletterele evaluare-servicii.ro sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de evaluare-servicii.ro. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

In momentul in care, clientul isi creaza un cont pe site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.

Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul document.

Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre vanzator in orice moment:

prin contactarea evaluare-servicii.ro in acest sens;

prin modificarea setarilor din contul de client;

prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Vanzator.

FACTURARE – PLATA

evaluare-servicii.ro va emite catre experti o factura pentru Serviciile livrate, obligatia acestuia fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Valoarea comisionului facturat catre experti este in cuantum de 15%.

evaluare-servicii.ro va transmite expertului factura aferenta serviciului prestat ce contine servicii intermediate de evaluare-servicii.ro, prin adaugarea facturii in Contul acestuia sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de acesta in Contul sau.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente serviciului oferit, ofertantului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei solicitari de oferta, existente in cont.

Prin aceasta modalitate de comunicare, ofertantul, accesand contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de evaluare-servicii.ro, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 de ore in cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail:[email protected].

Din momentul primirii facturii, cumparatorul are la dispozitie un termen de 3 (trei) zile pentru a o achita.

RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre vanzator a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Prin crearea si utilizarea contului, clientul / utilizatorul / cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul contului sau.

Prin crearea contului si/sau utilizarea continutului si/sau plasarea comenzilor, clientul / utilizatorul / cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc termenii si conditiile site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul site-ului, existenta la data crearii contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii comenzii.

Ulterior crearii contului utilizarea continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra termenilor si conditiilor site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale termenilor si conditiilor site-ului.

Termenii si conditiile site-ului pot fi modificati oricand de catre evaluare-servicii.ro, acestia fiind opozabili clientilor / utilizatorilor / cumparatorilor de la data afisarii in site. Acceptarea termenilor si conditiilor site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din site si/sau prin trimiterea comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

INSCRIEREA DE RECENZII, COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI

Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs sau serviciu.

In momentul inregistrarii unei anumite recenzii / comentariu / intrebare / raspuns pe site, utilizatorii / clientii / cumparatorii acorda vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

Fiecare utilizator / client / cumparator, in momentul inscrierii de review / comentariu / intrebare / raspuns in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

sa faca referiri doar la caracteristici si/sau modul de utilizare al unui serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii comenzii;

sa foloseasca doar limba romana. Sunt permise si cuvintele sau expresiile care, desi nu sunt considerate romanesti, sunt de larga utilizare in toate mediile referitoare la domeniul respectiv (ex.: mouse, notebook, plug and play etc);

sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt utilizator / client / cumparator. Sunt interzise discriminari in functie de religie, orientare sexuala, rasa, orientare politica etc;

sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;

sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit produs sau serviciu de pe site fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii;

sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;

sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si Vanzatorul;

sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre vanzator sau sa inscrie recenzii / comentarii / intrebari / raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara;

sa nu utilizeze recenzia / comentariul / intrebarea / raspunsul ca mijloc de comunicare cu vanzatorul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale vanzatorului inscrise pe site.

Pe langa o evaluarea realista critica, in momentul inscrierii unei recenzii, utilizatorul / clientul / cumparatorul va adauga si un rating relevant pentru serviciul aferent. Recenziile, impreuna cu rating-urile corespunzatoare lor, vor influenta rating-ul general al produsului sau serviciului, numar care apare intre paranteze langa titlul acestora. Astfel, o recenzie insotita de un rating mare duce la o crestere a rating-ului general, iar o recenzie insotita de un rating mic duce la o scadere a rating-ului general.

Cand un review / comentariu / intrebare sau raspuns este semnalat de catre un utilizator / client / cumparator ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre vanzator pentru a determina daca incalca Termeni si Conditiile evaluare-servicii.ro.

In cazul in care vanzatorul constata incalcarea Termenelor si Conditiilor in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea utilizatorului / clientului / cumparatorului de a inscrie recenzii / comentarii / intrebari sau raspunsuri.

Pentru sesizari sau reclamatii legate de serviciul achizitionat, cumparatorii au la dispozitie formularul de sesizari din cadrul Site-ului: https://evaluare-servicii.ro . Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre evaluare-servicii.ro si clienti / cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de pe raza Municipiului Bucuresti.